Reformes integrals i interiorisme a Barcelona

REFORMES i REHABILITACIONS

Financiem el teu projecte de reforma fins a 50.000€

Realitzem projectes de diferents característiques, envergadura, estil o capacitat d’inversió. A Egonhaus ens adaptem a les necessitats del client, l’assessorem i li acompanyem durant tot el procés fins al lliurament final.

La reforma integral, com la imagines.

Transforma el teu espai, converteix la teva casa o local en el lloc que desitges i com desitges. A Egonhaus som especialistes en reformes integrals i rehabilitacions sense sorpreses.

Eficiència energètica

Fes que la teva casa gasti menys energia, s'escalfi més ràpid i es mantingui la temperatura per mes temps.

Qualitat, com a requisit indispensable

Per a la rehabilitació del teu nou espai triaràs entre els millors acabats, materials i mobles. Tot amb les seves garanties pertinents perquè la tranquil·litat regni durant tot el procés de la rehabilitació integral.

Egonhaus i les acreditacions ISO

Les normes ISO són un conjunt d’estàndards amb reconeixement internacional que van ser creats per ”International Standarization Organization” amb l’objectiu d’ajudar les empreses a establir uns nivells d’homogeneïtat en relació amb la gestió, prestació de serveis i desenvolupament de productes en la indústria

ISO 9001

La Norma ISO 9001:2015 elaborada per la International Standarization Organization o ISO, determina els requisits per a un Sistema de Gestió de la Qualitat, que poden utilitzar-se per a la seva aplicació interna per les organitzacions, sense importar si el producte i/o servei el brinda una organització pública o empresa privada, qualsevol que sigui la seva branca, per a la seva certificació o amb finalitats contractuals.

ISO 14001

La norma ISO 14001 és un conjunt de documents de gestió ambiental que, una vegada implantats, afectarà tots els aspectes de la gestió d'una organització en les seves responsabilitats ambientals i ajudarà les organitzacions a tractar sistemàticament assumptes ambientals, amb la finalitat de millorar el comportament ambiental i les oportunitats de benefici econòmic.

ISO 45001

La norma ISO 45001 "Sistemes de gestió de salut i seguretat en el treball - Són requisits i orientació per a l'ús", és una norma que especifica els requisits per a un sistema de gestió de salut i seguretat ocupacional i proporciona indicacions per al seu ús, per a permetre a les organitzacions proporcionar treballs segurs i saludables, prevenir accidents en el treball i problemes de salut, a més de millorar SST de manera proactiva.

Responsabilitat

A Egonhaus, garantir les qualitats dels materials i els acabats perquè el teu espai sigui tal com et presentem la reforma, es igual d'important que complir els terminis i preus acordats.

Qualitat

El nostre equip d'arquitectes, interioristes i industrials dissenyen i executen la rehabilitació o reforma adaptant-se a les teves necessitats i la dels teus, perquè la casa sigui funcional, atractiva i càlida.

Versatilitat y dinamisme

No ens tanquem a cap projecte, som hàbils i versàtils i treballem en projectes de reforma integral de diferents característiques, envergadura, estil o capacitat d'inversió.