l'equip

Egonhaus està format per un grup multidisciplinari en els àmbits de l’arquitectura, l’enginyeria i la construcció. Oferim solucions integrals per a construcció i reforma a Barcelona, objectives i adequades, on s’ofereix una visió global de tot el procés.

Comptem amb un departament tècnic i un equip d’obra propi, que s’implica a tots nivells del procés productiu, obtenint la màxima qualitat i eficiència, alhora que es genera un vincle de confiança amb el client.

Actualment som més de 15 professionals especialitzats en enginyeria i arquitectura, que duem a terme tots els processos necessaris per al desenvolupament de les obres i les rehabilitacions.

Egonhaus  s’ha especialitzat en l’àmbit tecnològic, aplicant les noves metodologies de treball mitjançant de les quals ens podem adaptar al nou paradigma laboral i social actual.

Homeplanner

El homeplanner d’Egonhaus és la persona que farà possible que visquis el teu projecte amb tranquil·litat, el punt de trobada entre la constructora i el client.

El nostre homeplanner caminarà al vostre costat des de l’inici del vostre projecte resolent dubtes i assegurant-se que tots els dubtes i compromisos per part de l’empresa es compleixin segons el previst.

361 Group

Egonhaus forma part de 361 Group. És un grup constructor amb 10 anys d’història i una experiència d’equip de més de 25. Al llarg de tot aquest temps, s’han dut a terme, amb professionalitat i solvència, un gran nombre de projectes tan d’iniciativa pública com privada.

Apostem per la innovació com a eix vertebrador de la companyia, que ens permet millorar dia a dia en els processos constructius, assegurant la màxima qualitat en tots els nostres projectes.

Visita 361 Group