Política de privacitat

Responsable del tractament

Egon Haus S.L. amb CIF B02809309, i domicili al Carrer Saclosa 17 Baixos, 08242 Manresa, telèfon 939 722 854 i correu electrònic info@egonhaus.com

Finalitat

La finalitat de la creació, existència i manteniment és el tractament de les dades amb exclusius fins de poder fer efectiu el nostre servei.

Legitimació

La base legal per al tractament de les seves dades és l’execució de la prestació de servei entre el titular de la dada i el responsable del tractament i aquesta informació personal es conservarà mentre es mantingui la prestació del mateix durant el temps estrictament necessari per complir amb les obligacions legals.

Període de conservació

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la prestació de servei o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

Destinataris

Mentre duri el tractament de les dades de l’interessat, Egon Haus S.L. no cedirà les dades a tercers, llevat que hi hagi obligació legal.

En els supòsits que, per a la realització de tractaments de tipus administratiu, fiscal, comptable i/o comercial, es compti amb els serveis de tercers, es formalitzarà degudament el preceptiu contracte d’encarregat del tractament, amb la finalitat de garantir la seguretat i confidencialitat de les dades de l’interessat davant de tercers.

Drets

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si escau, sol·licitar la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a la finalitat que van ser lliurats així com retirar el consentiment atorgat. També pot exercir el seu dret a la limitació de l’tractament, de manera que les seves dades no seran suprimits però el tractament dels mateixos estarà subjecte a limitacions.

Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no apliquen en aquest cas per la tipologia de dades i tractament dels mateixos.