Construïnt desde el 2012

CONSTRUCCIÓ TRADICIONAL

I INDUSTRIALITZADA

A BARCELONA

Demana més informació
Experiencia, innovació i qualitat

EGONHAUS CONSTRUCCIÓ

A Egonhaus treballem oferint un servei integral en construcció tradicional i construcció industrialitzada com el steelframe o lightframe. Ens encarreguem de totes les etapes per al lliurament de l’obra final al client, des de la tramitació del conjunt de documents necessaris per a poder edificar, modificar una edificació o part d’ella (memòria descriptiva, plans, plec de prescripcions tècniques, pressupost, control de qualitat, etc.); i de les gestions per a l’obtenció de tots els permisos pertinents; fins a la direcció, coordinació i execució de l’obra.

Tot des de Egonhaus, per a tu, sense complicacions.

Quins passos seguim?

Estudi previ

En la fase inicial d'un projecte d'obra nova, definim un concepte bàsic del projecte segons les necessitats del client i l'envergadura del projecte. Per a això elaborem una memòria, uns esbossos de l'obra i espai i analitzem si és tècnicament i econòmicament viable per al nostre client.

Avantprojecte

On establim els aspectes fonamentals de les característiques generals de l'obra. Confeccionem una primera imatge global del projecte i elaborem un pressupost estimat.

Projecte bàsic

Una vegada el client ha revisat i aprovat les característiques generals del projecte, generem la documentació necessària per a l'obtenció de les llicencies municipals d'obra i contractació provisional de serveis.

Projecte d'excecucció

Fem tota la documentació tècnica que permet la construcció de l'edificació projectada, i un dels nostres professionals t'acompanya durant tot el procés constructiu, dels fonaments fins al sofà.

METODOLOGíA CONSTRUCTIVA

Com et garantim un temps de lliurament de la obra?

Et preguntaràs quant temps trigarem a finalitzar l’obra, és simple, segons la necessitat i l’envergadura del client, fem un càlcul utilitzant la metodologia de treball amb implementació de del sistema de planificació LPS (Last PlannerÒ System) que ens permet reduir els temps de lliurament, augmentar la productivitat dels nostres treballadors i mantenir un flux continu de treball sense perdre el focus del que és rellevant per a l’avanç de l’obra.

Demana'ns més informació

Dóna'ns alguns detalls sobre el teu projecte i un dels nostres professionals es posarà en contacte amb tu per a desenvolupar el projecte.